Fotokonkurrencen: The Rules

Alle motiver med projektets bælgfrugtsorter bliver modtaget med stor interesse, men vi er ekstra interesserede i følgende kategorier:
 
Bælgfrugterne og deres mennesker
Fotos af mennesker sammen med bælgfrugterne, børn der gnasker, folk der sår, binder op eller høster, et måltid og lignende.
Husk sortsangivelse på billederne, hvis man ser bælgfrugtens/plantens karakteristika. Hvis billedet er mere stemningsgivende eller fortællende og planten/bælgfrugten ikke vises tydeligt, kan man undlade sortangivelsen. Dvs. at man kan deltage i konkurrencen selvom man ikke har en af sorterne fra projektet til rådighed. Det kræver blot at fokus i billedet i høj grad er på noget andet end plantens detaljer og botanik.
 
Sorterne i bælgfrugtprojektet
I forbindelse med gennemgangen af alle sorterne i projektet, har vi brug for smukke og tydelige billeder af sorterne. Vi ligger allerede inde med en del billeder af en hånd der holder en bælg, dem kommer vi nok også til at bruge nogen af, men lidt variation ville være dejligt. Billeder af blomsterne, hele planten, bælgene og frøene. Husk sortsangivelse!
 
Praktisk
Billederne skal være i mindst 300 dpi og A5 størrelse, gerne større, og indsendes til foto@froesamlerne.dk.  Afleveringsfristen for 2013-etapen er fredag den 1. november.
Vinderne skal indvilge i, at deres vinderbilleder kan blive brugt i bogen, på plantearven.dk og af Frøsamlerne på web og på print. (Billedet eger du selv, men du gi'r os brugsrettigheder til disse formål. Det forhindrer dig ikke i at bruge/sælge billedet til anden side.)
Ud over æren og et eksemplar af bogen vil der blive uddelt præmier til de bedste billeder - vi annoncerer dem her, når vi ved hvad det bliver!
 
Vi håber rigtig mange har lyst til at deltage!